Voor instellingen

Actieve indeling van de dag
Over het sporten

Beweegprogramma's op maat

Zijn de inwoners van jouw (jeugd)zorginstelling toe aan een actieve invulling van de dag? Grenzeloos Bewegen biedt beweegprogramma’s op maat aan voor zorginstellingen.

Samen met jou en de desbetreffende woning of dagbestedingsgroep kijken we naar welk beweegprogramma bij de groep past: sport en spel, bootcamp, fitness, balsporten etc.
Mogelijkheden genoeg!

Met de kennis en ervaring die we hebben, sluiten we samen met de begeleiding het beweegprogramma aan op de begeleidingsbehoefte van de groep.

Via WhatsApp

Lekker in beweging

Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Onze expertise

Grenzeloos Bewegen is gespecialiseerd in sport- en beweegactiviteiten organiseren aan kinderen/jongeren en volwassenen met autisme, een verstandelijke beperking en lichamelijk beperking.

Op locatie

De sport- en beweegactiviteiten voor (jeugd)zorginstellingen geven we bij jou op locatie.
Dit kan buiten op een grasveld zijn, maar ook in de tuin of in een gymzaal mits deze aanwezig is.

Plezier

Natuurlijk is sporten en bewegen heel gezond, maar wij vinden dat het ook vooral heel leuk moet zijn. Plezier staat daarom voorop!
Samen even lekker ongedwongen bewegen en plezier maken!

Voel je goed

Maak je hoofd leeg

Sport en bewegen maakt je bewoners natuurlijk lichamelijk fitter en sterker, maar dat is niet alles!

Bewegen kan er namelijk ook voor zorgen dat mensen zich mentaal ook beter en sterker gaan voelen. Bewegen maakt je hoofd leeg, waardoor men rust ervaart en beter prikkels kan verwerken. 

Groepsgevoel

Samen plezier!

Sport en bewegen is een mooi middel om ongedwongen plezier met elkaar te maken!

Met de woning of dagbestedingsgroep even uit het dagelijks ritme en lekker bewegen, heeft een positief effect op het groepsgevoel en de groepsdynamiek. 

Beweegprogramma's voor (jeugd)zorginstellingen
Beweegprogramma's voor (jeugd)zorginstellingen
Inbegrepen

Extra mogelijkheden

Naast het pure sporten en bewegen tijdens de beweegprogramma’s, kunnen we ook werken aan andere doelstellingen van de groep:

Reviews

Recensies over persoonlijke sportbegeleiding van Grenzeloos Bewegen

Perfecte coach!Yorick Roos
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Ideaal voor mijn kinderenNicole van der Put
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next
Beweegpromma's

Voor instellingen

Naast de kids bootcamptrainingen en persoonlijke sportbegeleiding, biedt Grenzeloos Bewegen ook beweegprogramma’s aan voor (jeugd)zorginstellingen in Zuid-Holland en Zeeland.

Dit kunnen programma’s zijn waarbij het alleen gaat om fitter worden en plezier hebben, zoals sport- en spel en bootcamptrainingen. 
Daarnaast zijn er ook programma’s waarbij een gezonde leefstijl centraal staat en er naast lekker bewegen ook aandacht is voor gezonde voeding en voldoende ontspanning.

Samen met de zorgmanagers en begeleiding kijken we waar de behoefte van de groep ligt en stellen we een plan van aanpak op om mee aan de slag te gaan!

Grenzeloos Bewegen is gespecialiseerd in mensen met een beperking, jeugd en ouderen.