Tarieven

Ontdek onze programma's

Hieronder vind je de tarieven voor onze programma’s en leggen we je uit hoe dit gefinancierd kan worden.

Heb je als instelling of ouder/verzorger een vraag? Neem contact op via ons contactformulier.

Bootcamp

Kosten voor de Kids Bootcamp

per maand
18,50 Per maand
  • Trainen in de buitenlucht
  • Werken aan je zelfvertrouwen
  • Fitter en sterker worden

Individuele training

Kosten voor de individuele training

2 keer per week
45,- Per uur
  • Inclusief opgesteld zorgplan
  • Kijkend naar de mogelijkheden van het kind/de jongere
  • Ondersteuning bij eventuele financiële aanvraag
Eenmalige prijzen

Een proeflesje?

Om kennis te maken met Grenzeloos Bewegen en onze programma’s kun je natuurlijk altijd een gratis proeftraining mee doen of een gratis intake aanvragen.

Heb je niet zo veel tijd en wil je af en toe eens een losse training mee doen of kijken of individuele sportbegeleiding wat voor je is? Kom gewoon eens lekker mee doen of vraag een half uur sportbegeleiding aan.

Bootcamp

Omschrijving

  • Proeftraining €0,-
  • Losse training €7,50

Individuele sportbegeleiding

Omschrijving

  • Intake €0,-
  • Begeleiding half uur €27,50
Voorwaarden

Financieringsmogelijkheden en voorwaarden

Persoonsgebonden Budget (PGB)

Als je beschikt over een PGB kun je deze in sommige gevallen inzetten voor de persoonlijke sportbegeleiding van Grenzeloos Bewegen. Dit is afhankelijk van je hulpvraag en de doelen waaraan we werken. Niet alle doelen passen namelijk binnen de beleidsstukken van de WLZ of WMO.

Indien je al over een PGB beschikt, kun je deze al gebruiken. We vullen dan een zorgovereenkomst in en sturen deze op naar de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

We kunnen je hierbij eventueel ondersteunen door o.a.:

Gemeenten

Mocht je nog geen PGB hebben dan kunnen we samen met jou in overleg met de gemeente gaan, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken om onze begeleiding te vergoeden vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). 

Particulier

Net zoals de kids bootcamptrainingen is de persoonlijke sportbegeleiding ook particulier in te kopen. Je krijgt dan elke maand een factuur toegestuurd.

Opzegging kids bootcamp abonnement

Wil je je abonnement voor de kids bootcamptrainingen opzeggen? Geen probleem, maar houdt hierbij rekening met de opzegtermijn van één maand die Grenzeloos Bewegen hanteert.

FAQ

Veel gestelde vragen

Als je contact met ons hebt opgenomen, zullen we een intakegesprek inplannen. Aan de hand hiervan maken we een plan met jouw doelen waar je aan wil werken en gaan we van start!

Dit is zeker mogelijk! Neem contact met ons op, zodat we een intakegesprek in kunnen plannen.

Dit is geheel afhankelijk van jouw doelen, talenten en interesses. Voorbeelden zijn fitness, bootcamp, zwemmen, fietsen, maar ook surfen, boksen, skeeleren etc.

Je kunt één proeftraining mee doen om te bepalen of het wat voor je is. Besluit je daarna om wekelijks mee te doen, sturen we een inschrijfformulier toe. Zodra je deze hebt ingevuld en ingeleverd, kun je wekelijks mee doen.

Zowel de bootcamptrainingen als de persoonlijke sportbegeleiding vinden buiten plaats. De bootcamptrainingen hebben per dorp een vaste locatie. Voor de persoonlijke sportbegeleiding kijken we naar jouw wensen en wat een passende locatie is.