Over Grenzeloos Bewegen

Over Grenzeloos Bewegen

Grenzeloos Bewegen wil zoveel mogelijk kinderen en jongeren met plezier laten bewegen, zodat ze fysiek en mentaal sterker worden. Zowel kinderen en jongeren met als zonder beperking zijn bij Grenzeloos Bewegen van harte welkom!

Dit doen we doormiddel van bootcamptrainingen en persoonlijke sportbegeleiding. Tijdens de sport- en beweegmomenten gaan we aan de slag met thema’s als zelfvertrouwen, grenzen aangeven, sociale vaardigheden en motorische vaardigheden.

Samen met jou bepalen we wat je hulpvraag is en welke doelen we voor jou op kunnen stellen. Doormiddel van sport- en beweegactiviteiten die jij leuk vindt, gaan we vervolgens werken aan jouw doelen. Hier staat plezier, veiligheid en vertrouwen natuurlijk voorop!

We denken graag in mogelijkheden in plaats van problemen. Samen kijken we naar waar jouw mogelijkheden en talenten liggen, zodat we jouw grenzen kunnen verleggen. Letterlijk Grenzeloos Bewegen dus! 

Rosalie van der Bok over hobby's, opleidingen en Grenzeloos Bewegen
Natuur op Goeree-Overflakkee
Rosalie tijdens bootcamptraining voor kinderen

Over mijzelf

Hoi! Ik ben Rosalie en sinds mei 2018 eigenaresse van Grenzeloos Bewegen.

Naast mijn passie om sport- en beweegactiviteiten voor kinderen en jongeren met en zonder beperking te organiseren, heb ik natuurlijk ook nog andere passies!

Surfen, reizen, fotograferen en lekker eten met familie en vrienden zijn de passies waarvan ik ontzettend kan genieten. 

Om de kwaliteit van de trainingen en begeleiding te waarborgen, volg ik de deeltijd Sportkunde en volg ik regelmatig diverse cursussen en workshops.

Ik hoop je snel te zien tijdens één van de bootcamptrainingen of tijdens een persoonlijk begeleidingsmoment van Grenzeloos Bewegen!